Próbálja ki most bevezető áron!

Miben más?

A háromfázisú ultrahangos zsírbontás hatásában a sebészeti zsírleszíváshoz hasonlítható, mert a zsírsejtek véglegesen távoznak a szervezetből. Mindkét eljárás során olyan helyekről is eltávolíthatók a zsírpárnák, ahonnan sem tornával, sem diétával nem lehet.

Mi mégis a különbség a háromfázisú ultrahangos kezelés és a sebészeti zsírleszívás között?


A műtéti zsírleszívás orvosi beavatkozás, ami csak altatásban vagy helyi érzéstelenítéssel történhet. A lábadozás több napot is igénybe vesz, ezalatt a kezelt terület duzzadt és fájdalmas, illetve szövődmények is felléphetnek.
Ezzel szemben a háromfázisú ultrahangos zsírbontáshoz nem szükséges érzéstelenítés, mert nem fájdalmas, sőt, a kezelés kellemes, pihentető. Egy alkalom nem tart tovább 40 percnél, és ezután a vendég visszatérhet a normál napi tevékenységéhez. A kezelés után nincs lábadozási idő és szövődményektől sem kell tartani.

Mi a különbség a háromfázisú ultrahangos kezelés és más nem sebészeti testformáló kezelések között?

Egyes kozmetikai fogyasztó kezelések gyors eredményt érhetnek el a zsírsejtek átmeneti kiürítésével, amelyek viszont hamarosan újra megtelhetnek.

Ezzel szemben a háromfázisú kezelés a zsírsejteket véglegesen lebontja és eltávolítja a szervezetből. A változás maradandó, hiszen a kezelés hatására a zsírsejtek szétesnek, folyékonnyá válnak és a nyirokrendszeren keresztül távoznak a szervezetből. Eközben a szomszédos vér- és nyirokerek, idegek vagy kötőszöveti elemek nem károsodnak.Copyright © 2011 Myrror Media Kft. Minden jog fenntartva.

free credit report debt consolidation loan mortage calculator debt consolidation free credit reports