Próbálja ki most bevezető áron!

Mennyire hatékony?

- Milyen eredményre számíthatok?

A háromfázisú ultrahangos zsírbontás akár egy kezelés után is azonnali eredményeket mutat, amit centiméterekben lehet mérni. A terápia során a kezeléseket heti rendszerességgel ismételve, egy 4-6 kezeléses kúra után látványos változást tapasztalhatunk a kezelt testrészek körméretében, és a méregtelenítés miatt a közérzetünkben, lelkiállapotunkban is.

- Hány kezelés javasolt az alakváltozáshoz?

Általában kisebb súlyfelesleg eltávolítására, méregtelenítésre 4-6 kezelést, komolyabb súlyproblémák esetén 8-12 kezelés javasolt.

- Hogyan fokozható a kezelés hatékonysága?

Nagyon fontos!!! Minimum 2-3 liter vizet igyunk meg naponta a kúra időtartama alatt! A felszabadított zsírt és salakanyagokat a szervezet csak így tudja kiüríteni. Ha ezt nem tartjuk be, nem számíthatunk jó eredményre.

Kezelés előtt egy órával ne együnk. Hogy a kezelés hatását fokozzuk, a felszabadított zsír visszaépülése ellen pár napig ajánlott a zsíros ételek illetve a szénhidrátok kerülése. Kezelés után enyhe álmosság jelentkezhet.

A zsírbontás a fogyókúra hatását fokozza. A fogyasztó szerek szedését célszerű abbahagyni a zsírbontó kezelések megkezdése előtt, mert minden szer másképp hat a szervezetre.

- Hogyan hat a kezelés a narancsbőrre?

A rendszeres testedzés és a legszigorúbb diéta ellenére is testünk különböző területeken zsírt tárol. Ezek a "tartalékok" főleg a bőr alatti zsírsejtekben, azok megnagyobbodásával halmozódnak fel és megszabadulni tőlük meglehetősen nehéz. A problémát a mozgásszegény életmód, az ülőmunka, a stressz és a diétásnak egyáltalán nem nevezhető étkezési szokások nagymértékben felgyorsítják. Eleinte csak a zsírpárnák, később pedig a narancsbőr alakul ki és lépésről-lépésre súlyosbodik. Szalonunkban ezekre a tünetekre kínálunk gyógyírt, műtéti beavatkozás nélkül, fájdalommentesen. Testkezeléseinkkel nagymértékben csökkenthetők illetve megszűntethetők a fenti kellemetlenségek, csökkennek a zsírpárnák és a narancsbőr, megszűnik a vizesedés, helyreáll az egészséges vér- és nyirokkeringés, de ami a legfontosabb szebbek, karcsúbbak és fiatalosabbak leszünk.


Copyright © 2011 Myrror Media Kft. Minden jog fenntartva.

free credit report debt consolidation loan mortage calculator debt consolidation free credit reports