Próbálja ki most bevezető áron!

Hogyan hat?

A háromfázisú ultrahangos kezelés három egymásra épülő kezelésből áll:

1. Ultrahangos kavitációs rendszer (15 perc)

Az ultrahang a zsírsejteket gyors rezgésre készteti, ennek hatására sok apró buborék – más néven kavitáció – keletkezik, ami a sejtmembrán lebomlását okozza. Az ultrahang a testbe hatolva, klinikailag bizonyított módon a környező ereket és egyéb szöveteket érintetlenül hagyva csak a zsírsejteket bontja meg. A kezelés során a sejtek a hő hatására súrlódnak, vizet veszítenek és összezsugorodnak valamint az ultrahang hatására ütköznek és a keletkező vákuum buborékok a zsírsejteket megbontják. Így hatékonyan lehet a zsírt lebontani.

2. Rádiófrekvenciás méregtelenítés (15 perc)

A rádióhullámok bejutnak a mélyebben elhelyezkedő zsírlerakódásokhoz is. A célzott rádióhullámok aktív állapotba hozzák a zsírsejteket, így a hőmérsékletük a súrlódási hő hatására megnő. A szabaddá tett zsír és méreganyagok a verejtékmirigyeken, a májon és a nyirokrendszeren keresztül ürülnek ki, fokozva a méregtelenítést és a zsírlerakodások megszünését.

3. Elektro-stimulációs fényterápia (15 perc)

Javítja a narancsbőrös szövetek állapotát, fogyasztja és formálja a testet.

A kezelés harmadik, egyben utolsó fázisa biohullámokkal élénkíti a test célzott részeit. A különböző frekvenciák és impulzusok valamint a dinamikus vörös foton szinergikus hatására számos fizikai kölcsönhatás eredményeképpen a kezelés stimulálja a zsírszöveteket, tevékeny állapotba hozza a szervezetet és fokozza a nyirokrendszer aktivitását. Így a szervezet ismét hőenergiát és zsírt ad le, hatékony alakformálást és páratlanul hatékony regenerációt eredményezve. A dinamikus vörös foton és az irányított elektróda feszessé teszi a bőrt, karcsúsítja, szépíti a testfelületet.


Copyright © 2011 Myrror Media Kft. Minden jog fenntartva.

free credit report debt consolidation loan mortage calculator debt consolidation free credit reports